Jobbig helg Neos första disco och måndag

Lördagen började som vanligt, stora barnen hade simskolan kl 9.

Vi for hem och åt lunch sen var de våran tur att handla med pappa. Så vi lämnade tjejerna hos farfar och sophiah och for och hämtade upp pappa. Redan från start hade han taggarna ute. Och sen när kattungen kom på tal så vart de inte bättre. Han påstod att han fått den av gubben som äger den. Vilket han naturligtvis inte har. Så  när vi kommer tillbaka hos pappa efter handlingen så tar jag upp kattungen i famnen och mannen som. Äggen kattungen ringer och säger att han är 30 min bort så vi bestämmer att vi kommer med kattungen till honom. Pappa blir då arg och tycker de hela är ett rån och nästa gång han kommer hem till hos så ska han döda meja. Redan där så vart neo jätte Ledsen. Och just när jag ska gå ut genom dörren så flyger han på mig. Tack gode gud att Jonas är där. Så Jonas tar i pappa så jag kommer loss och då går pappa på angrepp på Jonas och skallar honom så Jonas får brotta ihop han på golvet så neo och jag kan springa ut i bilen. Neo vart såklart jätte rädd och lysteriskt ledsen. Och när vi rullat ut från pappa så kom mina tårar. Försöker trösta neo samtidigt hålla i en hysterisk kattunge. Lämnar kattungen till ägaren och kör hem. Är glad att vi hade barnvakt till tjejerna och väldigt ledsen att neo såg allt.

På kvällen var de disco på holken i kåge. Han har varit peppad i veckor och var så glad att han for trots de som hände. Han och Emma följdes så farfar och sophiah skjutssade  dit dom och Jonas hämtade hem dom. Det verkade som dom haft super kul.

Idag måndag så följde jag med Neo till skolan för att berätta om händelsen för hans lärare och personalen på fritte. Ifall neo blir ledsen eller vill berätta om de. Trodde att jag skulle klara av att berätta om de utan att gråta men det gick inte. Iaf så Neos spec lärare skulle prata med Neo. Hon är verkligen toppen. Och om hon tyckte att skolkurator behövdes skulle hon koppla in henne..

IMG_20181005_212651

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Jobbig helg Neos första disco och måndag

 1. Fy va jobbigt! Hoppas att ni båda klarade er utan skador. Ska ni gå vidare på nåt sätt? Får han mediciner? Tråkigt 🙁 hoppas neo ”glömmer”....
  PS. Jag får inga mail från din blogg längre 🙁
  Kram

  Gilla(0)Ogilla(0)
  • Jonas fick ett blåmärke vid ögat! Pappas demens sköterska har pratat med geretriken om han ska läggas in eller börja ta lugnande. Men eftersom hemtjänsten inte kommer in hos pappa alla dagar så dom kan ge han medicin så kommer de ju inte funka. Jag vill ju helst att han får komma på ett hem..

   Jag kanske måste uppdatera WordPress..

   Kram

   Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.