Höstblåsor och en tidig onsdag morgon

Linn har fått höstblåsor så det passade ändå bra att vabba denna vecka.. Mår fortfarande skit efter helgens händelse. Många tankar som far i skallen. Pappas demens sköterska har läst hemtjänstens anteckningar och han släpper inte in dom i hemmet alla dagar. Så det dom hände hade ju kunnat undvikas bara dom hade ringt och berättat om hur de var.

Har även varit på föräldramöte på Tess och Linns avdelning..vi föräldrar fick starta upp barnens pyssel. Vi skulle göra bilbanor, grunden för pölen, badplatsen här i byn samt kyrkan.

IMG_20181015_191749

Detta är grunden till pölen som jag och två andra pappor gjorde. Dock ser de mer ut som en svävare. Barnen ska nu klä den med papper och klister.

Igår hängde jag och Linn hos en vän till oss..skönt att man har en vän när de krisar.  Vi såg springfloden och slappade i deras soffa. Linn hon passade vila i famnen, inte ofta de händer nu förtiden..

 

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Höstblåsor och en tidig onsdag morgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.