Hon börjar bli stor

Vi har haft som mål i sommar att Tessan ska vara blöjfri när hon börjar om förskolan i höst. Vi har helt tagit de i hennes takt och vill hon inte vara utan blöja så har de också gått bra men vi har fortfarande frågat om hon behöver kissa. Hon har varit super duktig även då hon haft blöja på att kissa i toaletten. Och denna vecka har hon helt varit blöjfri ingen olycka. Igår var vi och hälsade på hos farfar och Shopiah och då ställdes de på prov så jag packade ner extra kläder. Barnen var ute större delen frågade Tess engång om hon behövde kissa och fick till var att hon redan hade kissat i busken..gullunge så alla trodde nog att tess behövde byta kläder ändå men kläderna var inte blöta. Så imorgon har jag o Jonas bestämt att hon ska få fara in på leksaksaffären med Jonas och välja en leksak. Våran stora tjej❤️

Sen har hennes hår vuxit så mycket i sommar så vi måste boka en klipptid åt na. Nu tycker säkert många att klippa kan man göra själv, men skulle aldrig sätta en sax i hennes hår har försökt men alla lockar ställer till de.

image

Nu är de bara att få henne att sluta med tutten, vi har börjat och det kommer inte vara lätt . Nu får hon bara ha den då hon vilar/sover

 

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.