Hälsat på förskolan

Måndag och ny vecka. Massor av roliga saker ser jag fram emot, idag får jag äntligen mina efterlängtade ringar, handling av barnkläder och inredning men det vi ser mest framemot är lördag då har Emma sitt kalas och Neo och Tess är bjudna och kalaset är på Leos det är de ända neo pratar om.

Idag på förmiddagen var vi och hälsade på förskolan, skönt för barnen att träffa fröknarna och kompisarna innan de blrjar nösta vecka. Tror de nog blir ett till besök i veckan då Tess inte vill fara hem utan vart jätte ledsen när vi skulle hem. Så lovade att vi skulle hit och leka snart igen.

image

Igår fick Tess äntligen fara till leksaksaffären och välja en leksak, och en doktor mcstuffin väska valde hon. Så nu blir alla gosedjur väl omhändertagna. Och även Lillasyster men hon är en liter mer krävande patient och mer missnöjd

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.