De senaste dagarna

Vilken sjukt bra födelsedag jag fick. Svärmor och BoE kom hit med tårta och packet, vilka presenter jag fick en flora vas med ljuslyckter som jag velat galet länge. Har redan en mindre så nu är den lilla flora samlingen komplett. Ett jättefint halsband och två nya så nu är hösten räddad. Sen åkte jag och barnen med dom till stan, hade ju lyxen att få åka BoEs cab, börjar förstå Jonas varför han vill ha en. Lämnade barnen med farmor och Boe, Sen fick jag vidare instruktioner av Jonas att jag skulle träffa min mamma vid hm klockan Ett. Vi började med en Lunch jag åt en jätte god cesarsallad och sen började jag spedera min födelsedags pressent. Fick en shoppingdagn av Jonas ❤️ Men eftersom jonas hatar att gå i klädaffärer så fick mamma ta hans ställe. Hittade jättefina kläder två par byxor, två tröjor, en klänning ett par skor och underkläder och ändå hade jag pengar kvar summan jag fick så känner mig tog nöjd. Mamma åkte med mig hem och där väntade jonas och barnen och även min pappa så vi åt middag ihop och svärmors goda tårta till efterätt sen skjussade jonas hem dom. Nör barnen somnat kom min bror hit, vi lyssnade på musik och drack lite. Jonas gick över till kvartersfestern som vi senare joinade. Min bror vart typ Kusmarks Cesar milan under kvällen. Om jag ska skryta om min bror så ör han faktiskt riktigt grym när de gäller hundträning. Är så sjukt sugen på att låna hans schäfer hane Åke och träna lite ev starta en lydnadsklass, skulle vara så roligt.

image

Igår var vi bjudna till Jävres fiskecamping där svärfar och Shopiah stod med husvagnen. Barnen var i eld och lågor över att träffa dem. Fick en jättefin present. Ett stort marmor fat/skål, marmor är en nyvunnen kärlek så kommer definitivt flytta in mer marmor saker i detta hem.

image

 Barnen lekte  och hade super kul. Vi hyrde fiskespön så barnen skulle få fiska. Neo fick en lax på kroken på 1,7 kilo. Ja han fick ju hjälp av Pappa Jonas med att få upp den och nör den låg i hoven så kom en snäll gammal herre till undsättning och klubbade i hjäl monstret.

image

Sen var de dax för lunch, vi vart bjudna på en jättegod viltbuffe. Sen vart de bad för alla barn och öven Linn som tyckte de var så roligt att sitta och plaska och sen krypa i den mjuka sanden.

image

image

imageSandlek med Fia

Efter barnen duschat så tackade vi för oss barnen var riktigt trötta och somnade innan vi hade kommit ut på E4:an. När vi kom hem så hämtade jonas mamma o pappa som skulle sitta barnvakt medan vi for på bio och såg Star Trek..

idag ska vi packa väskorna för en natt på bortaplan, vi ska sova i husvagn och barnen är galet taggade, vi är bjudna och mina päron till Bjässviken i svärmos stuga på en grillmiddag.

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera