Dåligt med uppdatering

i veckan har vi lagt all tid på huset, bus med barnen fram tills 7 då de är kvällsfika och sen sängen för att sen arbeta på huset fram till 24:00. Men nu är huset färdig målat. Och alla plåtbitar plåtbitar som sitter på taket där vindskivbrädorna är och plankan under är bytt. Vi har ju så tur att vi har snälla vänner som lånar ut deras Skylift. Så det gick riktigt smidigt. Nu är det bara långsidan på garaget kvar. Men den sidan måste bi byta hälften av fjällpanelen för den är så dålig. Vi hade nog hunnit klart innan måndag då jonas börjar om att jobba men idag åker vi till Arvidsjaur och kommer hem imorgon så vi förlorar rätt mycket tid men det ska bli skönt att komma bort ett dygn och bo på hotell. Har aldrig varit på Laponia förut ska bli spännade.

Var super längesen jag var i Arvidsjaur, sist var nog när jag gjorde halken till körkortet gick ju en intensivkurs i Arjeplog och tog de på 1,5 vecka. Helt klart värt de.

Igår for vi in till stan, lämnadenin mina ringar, förlovningsringen och vigselringen. Måste göra förlovningsringen en kvartstorlek större. Då mina fingrar har blitt tjockare efter tre graviditeter. Har ju gått ner mina gravkilon och är nu nere på vikten jag vägde när jag blev gravid med Neo dvs  58-59 kilo och ringen sitter inte skönt på fingret.

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.