Vår eftermiddag

Vilken superbra eftermiddag vi har haft som vi kan samanfatta såhär, glassbil, kompisar och vattenkana. Idag kom glassbilen så nu had vi fyllt på med glass så förhoppningsvis klarar vinoss tills nästa gång den kommer. Efter maten så for vi till våra vänner dom hade plockat fram deras vattenkana en typ plastmatta som man kopplar trädgårds slangen till och så springer barnen och glider på rumpan, knäna eller magen, vart en hel drös med ungar och alla hade så roligt och glass bjöds de på som avslutning. Neo hade så kul och Tess med för den delen. Hon hade lite svårt för de här med att vänta på sin tur, men hon är ju inte ens tre än men mot slutet så förstod hon.

Imorgon är de ännu en till ledig dag för barnen så hoppas vädret blir lika bra som idag..

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.