Biokväll

Vilken bra dag vi hade igår, barnen var ledig så vi spenderade tiden ute på baksidan. Barnen sprang till våra grannar som bor två hus bort, Neo körde omkring packkärra och Tess intog fika bordet som grannfrun dukade fram. Jag tyckte att barnen skulle komma hem men dom insisterade på att det gick så bra att dom var där. Så när Linn skulle vila så passade jag på att klippa gräset.

Igår kväll hade vi barnvakt, vi lämnade av trion hos farmor o Boe, en pannkaks middag stod på menyn. Och jag och Jonas for in till stan för att gå på Bio, vi såg filmen Warcraft. Hade inga förväntningar har inte ens sett spelet men tyckte den var riktigt bra. Vi såg den som gick 18:00  och det passar mig perfekt för jag höll mig vaken hela filmen..

image

 

Gilla(1)Ogilla(0)

3 thoughts on “Biokväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.