❤️ 12 år tillsammans ❤️

Vi har haft en händelserik helg. Lördagen då jobbade jonas i Umeå så jag och barnen hängde hemma på förmiddagen och lagom då vi käkat lunch så fick vi trevligt besök av farfar och Emma. Det besöket var väldigt välkommet. Vi gick och fikade hos gammelfarmor och farfar var ute med barnen. Tess hon in tog fika läge och tryckte fika och godis som det inte fanns nån morgondag. När vi kom hem så var Tessan så trött att hon somnade på soffan så hon missade glassleveransen som farfar och emma kom med. Efter middagen så gick vi ut barnen fick äta glass och sen cyklade barnen tills Jonas kom hem.

När barnen lagt sig så kröp vi ihop i soffan och såg Eurovision, och vi firade även 12 år i hop denna lördag. Åren går fort❤️ Tänk att för 12 år sen stod jag i mål innebandy på elitnivå..helt galet. Men mitt val att sluta då har jag aldrig ångrat. Trots attmånga  sa att jag kunde gå hur långt som helst. Men hade nått upp alla mina personliga mål. Kom i håg ett mål som sa satt var att hålla nollan i en hel innebandy cup. Vilket jag gjorde, tror vi hade en målskillnad på 25-0 den cupen,vi vann den cupen också.

image

Gilla(1)Ogilla(0)

2 thoughts on “❤️ 12 år tillsammans ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.