Bästa faster Frida

vi hade turen att få besök av barnens faster med familj idag, Neo har längtat efter yngsta kusinen. Så fort nån har gått i dörren hemma så har sprungit dit för att kolla om det var dom. Vi åt mat tillsammans dom tog med sig ingredienser och jag lagade, vart köttfärssås med spagetti. Linn var på gnäll humör men vart genast bättre då hon fick komma till faster, älskar att se barnen trivas så bra hos andra, Känns tryckt. Viktor blev som vanligt lekfarbror, han såg ut att trivas med uppgiften och barnen älskar honom, han verkar ha en ängels tålamod. Var då inge problem att få dom att somna ikväll.

Skellefteå spelade ikväll, fick fint främmande just när började matchen av Jonas barndomskompis, han var stensäkert på förlust ikväll, medans jag trodde dom skulle vinna. Så han säger ska vi slå vad? En hundring ? Om dom förlorar dom så får jag en hundring och vinner dom så då får jag hundra kronor, ett handslag på de sen var matchen igång. 0-1 efter bara nån minut så såg min hundring flyga förbi. Tänkte de kommer gå åt helvete. Så inför tredje leder Växjö med 3-1 så orkade inte ens se ,så gick och städade i stället. Men AIK gör en totalvändnimg och vinner med 5-3 och jag en hundring rikare..

image

Linns nya tillskott i garderoben, självklart från Newbie. Hon kan fortfarande ha strl 68 men börjar fylla på nu i strl 74.

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.