Magiskt väder igår

Igår spenderade vi vår eftermiddag utomhus. Först gick jag och barnen en promenad sen mötte vi upp Magdalena och Gottfrid  i kyrkbacken  för att spendera nån timme där. Tess och Neo hade riktigt kul. Och Neo var super duktig som drog upp bobben efter varje åk, Tess behövde lite hjälp. Trodde Linn skulle sova gott i vagnen hela tiden men hon vaknade och ville komma upp från vagnen. Så snart åker nog sittdelen fram..

image

Mössan som Linn har på sig har hon fått av Jonas moster och den passar perfekt till hennes overall  som är från Newbie. Dom dock börjar vara för liten den är i storlek 62 men hade hoppas den skulle hålla tills april eller så får jag gå upp på vinden och kolla i gömmorna och se om vi har nån till overall i storlek 68 eller 74. För sen när våren kommer och hon börjar sitta helt själv så tror jag att hon får en Skaloverall..

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.