Härliga lördag

Barnen vaknade före sex imorse, kände mig riktigt trött men bara att gilla läget. Efter frukosten så vek jag tvätt och hängde tvätten som gått under natten på långprogram. Sen vart de städning och till hjälp fick jag ju såklart Tess o Neo som älskar att städa och hjälpa till. Efter lunch och när Tess låg o vilade så passade vi på att spöa lite mario cart med Neo och sen kom farfar o Emma och hälsade på en stund. Dom hade köpt klämskada till våra dörrar åh så glad vi vart. Så nu slipper vi ha handdukar längst upp på alla sovrumsdörrar, tusen tack.

resten av dagen så har vi vart ute fina vädret gått en promenad och suttit i solen på baksidan och njutit. Barnens kvälls film vart den goda dinosaurien med engelskt tal. Och Neo börjar bli duktig på enkla engelska ord och still satt dom. Den fick högsta betyg och säkert vill dom se den igen.

När barnen hade somnat så plockade jag och Jonas fram chipsen och bänkade oss framför tv och kollade in Mellon, så mysigt. Och helt klart så Vann rätt låt, Gud vad den låten spelas här hemma, men får barnen välja så är de Samir och Viktors Bada nakna. Är rätt roligt, neo har länge trott att det är din Viktor Jenny som sjunger i den låten, men nu är han överbevisad, det finns fler Viktors

Gilla(1)Ogilla(0)

2 thoughts on “Härliga lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.