Så kallt

Strax blir de sängen för min del, är så sjukt trött. Natten som var en skit natt, Neo var ju vaken och när väl han somnade så bestämde sig Linn att sova oroligt och vaknade 2 ggr i timmen. Så påsarna under ögonen var ungefär lika stora som icakassar. Så idag är jag tacksam att det finns smink och KAFFE, Annars hade jag inte överlevt.

Kylan kom som ett brev på posten, ikväll är de -27 och kallare lär de nog bli. Ingen vill gå ut och hämta ved häller, för den är så jävligt till de lilla som är kvar. Men vi har tänt massor av värmeljus och har myst ner oss i soffan och ser Weeds, snart är vi sett klart alla säsonger. Ikväll provade vi möblera om i vardagsrummet, men det vart inge bra kanske skulle de bli bättre med en annan soffa. Men vi fick iaf städat bakom soffan och det var ju inte så dumt.

 

image

Gilla(0)Ogilla(0)

4 thoughts on “Så kallt

  1. Imorse var det -30 när jag gick till jobbet 🙁 Trots att jag pälsade på mig som attan och halvsprang hela vägen blev jag iskall och har fortfarande inte samlat ihop nån värme.

    Såg frostjackan ni köpt till Tess, jättefin verkligen!

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.