Ordning och förhoppningsvis reda och en vaken Neo

Somnade i soffan när jag gav Linn mat och vaknade 30 min senare och nu är klockan snart halv 3 och jag har fortfarande inte somnat och känner mig inte ens trött. Tur i oturen då Neo har fått världens krupphosta nu och ligger/ sitter här bredvid oss i soffan. Han har fått luftrörsvidgande och hostmedicin så det borde bli lite bättre snart. I väntan på de ser vi lite Weeds.

image

vi har gjort slag i saken och köpt en weekplanner. Där vi ser en vecka och skriver upp alla veckans händelser för oss och för barnen. Samt att Neo ser vilka dagar han är hemma samt vilka han är på förskolan. Och på andra halvan kan man skriva inköps listan eller sätta fast viktiga papper. Tror denna lösning passar oss himla bra.

image

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.