god natt

vi har tyvärr har varit inomhus idag med, jag är inget fan av att vara ute då det är -25. Och tror inte barnen skulle velat varit ute nå vidare länge för den delen. Dessutom så har Tess fått hosta så nu hostar hon och Neo ikapp på nätterna. Nä så farligt är de inte mest bara i början då dom nyss somnat. Vi har höjt huvudändan på sängarna och det hjälper en heldel. Tess som vägrade vila idag har varit på ett riktigt grin humör och Neo som inte vilar på dagarna för de mesta är ju helt slut klockan 19. Jag hade läggningen själv med barnen då Jonas for iväg och handlade. Gick bättre än jag trodde. Dom triggar ju varann så in i bomben så idag var jag stenhård. Dom fick sitta vid köksbordet tills allt var klart i deras rum och en och en fick gå. Började med Tess då hon ligger still när hon äter välling, och sen var de Neo’s tur. Neo somnade på två röda och Tess knoppade en en liten stund senare. Jag ska också krypa ner i sängen strax så jag orkar deras tempo imorgon.
image

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera