God morgon kära Fredag

Idag håller vi oss inne, fortfarande för kallt -28 så spela spel, baka och tvätta är några av sakerna som händer. Tess vaknade först imorse så vi steg up och kurade ihop oss i soffan och såg början på Frost tills Neo vaknade då vart de frukost, mackorna farmor och BoE kom med igår,  Gott tyckte barnen. Nu är dom och leker på sina rum. igår kväll så gjorde jag köttfärssås så idag är de bara att koka pastan. Skönt att ibland ligga steget före.

Det är väl ingen som unn gått nyheten att Gulf och Krysset brann ner till grunden i går kväll. Vilken hysteri det har fått. Och folk är allvarligt ledsna, och den känslan har jag svårt att fatta. Visst är de tråkigt och det var ju jättebra att ingen kom till skada. Norran har ju gjort världens grej ut av de, snacka om nyhetstorka.

image

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.