Torsdag

Idag har barnen varit på förskolan, och jag har varit iväg på bvc med Linn. Det var den vanliga väga och mäta sen var de 4 veckors läkarundersökningen. Hon följer ” standard kurvan ” perfekt och väger nu 4150 gram och är 53 cm lång. Läkarbesöket gick toppen och en frisk liten tjej har vi. Passade på att luncha med min älskling, och sprang in på Linde en snabbis och köpte en varmare mössa till Tess, ett par spindelmannen kallingar till Neo och en superfin body till Linn som jag spanat in ett tag. sen stressa in och handla för att sen köra och hämta barnen.

Neo var på riktigt dåligt humör när vi kom hem, kallingarna dög inte och allt var bara feeel. vart en tidig kväll då han var riktigt trött. Men vi han iaf göra en halloween lykta av en pumpa som nu pryder våran grillplats.

ladda ned (6)

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera