köksmatta och namn

Det har gått riktigt bra att vara hemma själv med alla tre barnen. Vi har lagt pussel, lekt med bilar och traktorer och sett Madicken. Jag har även hunnit med lite hushållssysslor. Letade fram våran köksmatta som fick flytt tillbaka in. Mamma och pappa kom hit och såg hockey med oss och mamma hjälpte till med Linn.

ladda ned (5)

 

Jag och Jonas har riktigt svårt att komma på vad Linn ska heta i andra namn. Linn är ju en förkortning av Linnea och Linda och Linda hette ju min mormor och även min Storasyster hette Linda i andra namn samt även jag heter de. Så Linn vart jättebra. Men sen är de stopp i hjärnan på namn. Man vill ju att namnen ska vara fint ihop också. Så här lång tid har de aldrig tagit för oss så tur att vi har tre månader att bestämma oss för det lär vi behöva.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.