Snoriga barn

idag är barnen hemma och det får dom vara till nästa vecka, då tar vi nya och förhoppningsvis friska tag. 

Vi har varit ute en kort stund men gick in igen då båda började hosta så mycket. Så vart lite mer stillsam aktivitet som att lägga pussel. 

Och nu väntar jag på att vc ska ringa upp. Måste få utskrivet en medicin till Neo mot pollen samt höra hur det är med hans medicin som han äter nu. Som vi förstod de så skulle den hjälpa han mot just pollen och häst men han är fortfarande irriterad i ögonen trots att han äter den varje dag. Är som ett ond cirkel, han blir trött och på dåligt humör för att det är jobbigt i ögonen. Är svårt och veta om det är pollen eller häst han känner av eftersom varken jag eller jonas är allergiska mot pollen och häst.

  

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.