Pussel

Vilken lång natt, som inte innehållit många timmars sömn för mig. Innan vi gick och la oss igår så såg vi ett programm på 8:an som handlade om Breijvik. Så jag drömde mardrömmar och Neo kom till vår säng redan vid ett så det vart både varmt och trångt. Tror sist jag tittade på klockan var den stax efter fyra. Och klockan halv 7 kom tess in och la sig. Men trots att det inte blivit så många timmar så är jag rätt pigg ändå. 

Barnen är fortfarande snoriga och har hosta så vi håller oss inomhus på förmiddagen. Idag har vi lagt pussel igen. Neo som knappt har haft ett intresse för de börjar nu tycka det är riktigt kul och är jätte duktig. 

  

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Pussel

  1. Det som är så roligt att lägga fotopussel. Det är en aktivitet för både barn och vuxna. Du kanske skulle titta på lite mjukare program innan du går och lägger dig, se om du får trevligare drömmar då 🙂

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.