Så tyst

Barnen är på förskolan och jag sitter i soffan och dricker mitt kaffe. Idag fick jag packa ner regnkläder i väskan och Tess får premiär ha sin regnoverall. Hoppas den är bra. Köpte den förra året men den var så stor i storleken så den fick vänta ett år.  Neos stövlar va plödsligt jättesmå och dessutom hål i så skulle ha varit iväg idag och köpt nya. Tur han hade ett par beggade ofodrade i reserv på förskolan som var en storlek större än vi hade hemma. Så dom fick duga idag. 

Har inga direkta planer för dagen, skulle behöva handla eftersom det inte hinns efter middagen då det är Shl prämiär ikväll. Och handla i morgon kändes mindre kul då det är fredag. 

Som sagt så är de Shl prämiär och vi ska så klart se matchen vi får som vanligt främmande. Men Ulf kommer vara saknad, både av oss och av Neo. När vi igår berättade att vi skulle se hockey ikväll så sken han upp och sa då kommer moffe och ulf hit och äter bulle, söta Neo! 

  
Våran hjälpreda i köket ❤️

Gilla(1)Ogilla(0)

2 thoughts on “Så tyst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.