En trött mamma idag

redan onsdag, dagarna går i ett rasande tempo nu. Dagens väder är väl inget att hurra för då regnet hänger i luften. 

Måndagen var vi ju på hos barnmorskan, vi hade en vikarie som var hur gullig som helst. Både jag och Jonas tyckte hon var jätte duktig och barnen kallade henne doktor vilket gjorde hennes dag. Allt såg jättefint ut, jag som är sämst i världen på ta mina järntabletter blir varanandag eller var tredje dag. Så hade järnvärdet ökat lite till. Min vikt hade ökat 1 kg så har gått upp 7 kilo hittills. Sf måttet hade var 33cm om jag minns rätt och hjärtljuden var fina. Huvudet var fortfarande lite rukbart. 

När vi var klara hos bm så var de järnet hem för att börja med maten så vi skulle hinna innan kl 18 då det var föräldramöte på förskolan. Kul att veta vad barnen gör och höra hur pedagogerna jobbar. Efter nästan tre timmar sittande på en hård trästol så hade man ont i rumpan. 

Igår kom mamma o pappa hit och passade barnen medans jag for i väg till frissan här i byn för klippning och slingning av håret. Och som vanligt vart jag super nöjd. Nu är jag redo att föda barn. 

  

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera