Pannkaka av allt

Hade laddat inför denna måndag. Hade bara positiva tankar om att lämningen av Neo skulle gå bra inga tårar iaf. Så vi parkerar cyklarna går in i skolan upp mot Humlan Neo glad och så ser han sig inte för utan ramlar i stentrappan och slog sig. Han började inte blöda som tur var. Men han grinade och grinade. Och ville inte att jag skulle gå. Men gjorde pinan kort, så bad Anna ta han och sa hejdå och dom gick till gympan. Vet att det är de bästa för annars kan jag sitta med han i en timma utan att det blir bättre.  Nästan tvärtom blir de annars och när jag väl går blir han bara mer lessen. Känns skit att han skulle ramla men hoppas att han har superkul med sina kompisar ändå. 

Idag går jag in i V 38 och 20 dagar kvar till Bf helt galet vad tiden går fort. Igår tvättade jag lite mer bebiskläder samt en filt och en snutte. Måste nog snart börja tänka på att packa en bb väska. 

  

Gilla(1)Ogilla(0)

Kommentera