En liten uppdatering

i fredags var de jonas farbrors begravning. En jättefin begravning sorlig så klart men att få tända ett ljus för Ulf var så himla vackert. Barnen skötte sig i kyrkan vilket jag trodde lillasyster skulle ha svårt med att vara still dvs. 

På själva minnestunden så var de dags för hennes vila och hon sov hela tiden. Känns taskigt att säga de men gud så skönt. Hon vaknade när de tog slut. Tyvärr var hon sjöblöt i svätt och hade krupp varning i andningen så jonas gick ut med henne en stund och sen hem för att andas lite i masken. Och få neo att vila en stund han med. 

  
Igår var en väldigt lugn dag. Vi höll oss inne och tog de lugnt vilket behövdes. Barnen lekte med leksakerna dom fick från Jenny och barnen dom älskar den så tusen tack. 

Efter middagen for vi och hälsade på hos barnens farmor och Boe där Kicki och Bernt också Frida, Viktor och Are vart sällskaps spel när dom mindre barnen somnat. Neo fick vara vaken ett tag till och somnade vi 22 på soffan. Han vaknade dock efter en stund och hade en hemsk hosta så det slutade med att han kräktes över mig massor med slem kom upp vilket var bra. 

  

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “En liten uppdatering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.