Måndag 28 september

Idag har hag gått över 1 dag. Inga tecken på att det ska vara en förlossning på G. Igår hade jag lite mer sammandragningar än vad jag brukar ha men inga som gjorde ont.

Igår kväll fick jag upp ett il, har ju tänkt länge att jag skulle sy en såkallad  sovkorv att ha i spjälsängen eller att Tess skulle få en för hon slår alltid i huvudet i sin säng. Hon rör sig massor i sömnen. Sydde den klart igår innan jag gick och la mig och imorse när jag lämnat barnen så fyllde jag den. Vart riktigt nöjd. 

Annars har jag städat huset  och vikt ihop tvätten och lunchat med min älskling, varit och kollat på ett nytt vardagsrums bord. Och nu sitter jag och barnen och äter mellis. Man hinner mycket på 5 timmar utan barn…

  

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.