Vilken skit dag

Hoppas att den slutar bättre än den började.
Vart väkt av Jonas vi 5 tiden i morse då han låg och hostade och hostade. Kände hur irriterad jag började bli så klev upp och tog en dusch istället för att väsa nått opassande. Så när jag var klar så hade hostmedicinen gett verkan och Jonas sov. Så jag kröp tillbaka i sängen för att invänta väckarklockan.

Lämningen av barnen på förskolan fick smärtfritt sen skyndade jag mig hem för att hämta Jonas för att fara på Vc för att få han undersökt. Hög feber såhär länge ska man inte ha.

Typiskt nog så fick vi slut bensin på solbacken, lyckades rulla så vi stannade i korsningen nedanför Biltema. Men vi hade 10 mil att köra så trippmätaren på den bilen  kommer jag aldrig mer lita på. Så det var bara att knata till Biltema och köpa en dunk sen fortsätta till macken vid ICA. Och sen tillbaka. Kändes kan jag säga. När vi väl kom fram till Vc fick Jonas hjälp väldigt snabbt. Sänkan var hög 103 så det vart ett läkarbesök också och han kunde snabbt konstatera att Jonas åkt på lunginflamation och skrev ut penicillin. 

När vi äntligen kom hem så vände jag bara i dörren för att sen gå och hämta barnen.
Neo var inte på bästa humör utan krånglade och lyssnade inte. Han vart arg och jag med. Men var inte på humör och tacklade han på helt fel sätt idag. Men det slutade med att han har cykelförbud. Nu är de lugnt som gäller ikväll. Orkade egentligen inte bära han och cykeln plus väskorna så nu är sammandragningarna här igen. Nu är de vila en stund innan maten ska fixas..

image

Nu är de vännernas stad som gäller med denna donna

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.