Mycket har hänt sen sist

För en och en halv vecka sen var en hemsk vecka då Jonas farbror Ulf hastigt lämnade detta jordeliv. Han gick och la sig och vaknade aldrig mer. Det kom som en stor chock för alla. Så denna kommande hockey sesong kommer inte vara sig lik då han var hos oss nästan varje match.  

Barnen har spenderat mycket tid med sin farfar vilket dom har uppskattat speciellt Neo. 

Sen har vi spenderat ett dygn i Lycksele med barnens farmor och BoE och Frida, Viktor och Are. Vi kom dit strax efter lunch förra söndagen checkade in på hotellet sen gick vi djurdelen och fick se alla djur utom Lo och uttern. På kvällen vart de minigolf och sällskapsspel på hotellrummet. 

Måndag vart de en sväng på Dollar Store för att sen avsluta på leklandet. Barnen hade hur kul som helst. Dock drog Neo på sig en förkylning och hade feber då vi kom hem. Men annars så var allt toppen. 

  
Sen har Tess hunnit fylla två år, massor av fina packet fick hon. Hon firades med sång och packet öppning på sängen. 

  
Hon har även fått tillbaka förkylningsastman så jag och hon fick spendera några timmar på Akuten en natt. Vilket känns i kroppen då det inte blivit så mycket sömn den senaste tiden..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.