Det här med glasögon och Linser

Jag har ju inte haft glasögon i så många år än. Skaffade dom hösten 2012. Men har redan börjat tröttna på dom. Linser skulle jag aldrig stå ut med, hatar att pilla in grejer i ögonen. Har tänkt på de mer och mer hur skitiga glasögonen blir när jag jobbar. Dom immar igen då jag öppnar ugnen eller så stänker jag vatten på dom och när jag står i disken då är de lika bra att ta av dom för inom en kort stund är dom så skitiga att jag inte er nått i dom. Sen så är jag ju duktig på att glömma dom på jobbet dessutom. Och det är otroligt irriterande eftersom jag är på olika arbetsplatser rätt ofta då jag jobbar på olika skolor/förskolor. Nu då det är sommar är de ett till problem, då jag vill ha solglasögon. Jag rymmer ju inte mina vanliga glasögon under dessutom är de nog inte speciellt skönt. Och då måste jag ju köpa ett par solglasögon som är glasögon och den investeringen känns lite onödig tycker jag. Då barnen men all säkerhet riva sönder dom, är redan inne på mitt andra par för denna sommar.Är dessutom less på att mina glasögon jämt har små finger avtryck på glaset.

Så på senare tid har jag tänkt mycket på ögonlaser och började googla runt och hamnade på Novius hemsida och läste om Ögonlaser hos dem. Ett företag som ligger i Stockholm som jag fick förtroende för som har funnits sedan 2000 och är medlemmar i Sveriges Läkarförbund

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Det här med glasögon och Linser

  1. Googla på nackdelar och risker med ögonlaser också... det är inte bara guld och gröna skogar. En på mitt jobb gjorde det, operationen gick visserligen bra, men nu sitter han med glasögon igen... o då undrar man vad nyttan var. Dessutom är det stor risk att operationen inte fungerar, den är ganska riskfylld.... så tänk igenom ordentligt.... Jag har läst flera artiklar om folk som fått försämrad syn efter operationen.
    Ville bara säga det 🙂 kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera