Måndag och ny vecka

vilken helg vi har haft. Massor av roliga har vi hunnit med. På lördag var vi på Barnens dag på folkparken, Neo åkte radiobilarna minst 6 gånger. Och skrattade så kan kiknade alla gånger han tycke det var super kul. Synd att det var så trist och kallt väder och regn som hängde i luften. Vart sen middag på Dallas med Jens. 

När vi kom hem så vart de en varm dusch för alla så vi skulle få upp värmen. En snabb vila i soffan sen gick vi ut så barnen skulle få cykla lite innan läggdags. Vi gick runt ladugatan men stannade och pratade med vänner och Neo hade ju en kompis där som han började leka med. Och vips så var klockan långt efter läggdags, tiden går snabbt när man har trevligt.

Igår Söndag var de ju lite finare väder solen tittade fram men det var ingen vidare värme om inte solen var framme. Vi bestämde oss för att fara till folk parken igen efter lunch, så neo skulle få åka mera karuseller eller radiobilar som de vart. En gång åkte han en annan karusell med mig en liten berg o dalbana som jag tycke var läskig, jag gillar inte karuseller. 

Sen for vi och hälsade på Per och Linda för att äntligen få se deras bebis. Han hade fått ett fint namn Zacke. Barnen hade så roligt med Billys leksaker så vi föräldrar fick dricka kaffe i lugn o ro.

  

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.