Trevlig Valborg

hela dagen har varit super. Jag o barnen var ute på förmiddagen och sen for vi till stan för att möta upp Älsklingen på jobbet för att ätalunch  tillsammans, men först vart de ett stopp på lekia för att köpa en ny bilstol till Neo. En framåtvänd, vet att man helst ska vänta att vända dom tills dom är fyra år men nu har vi valt att göra de 6 månader tidigare. Just för att han inte kunde åka i andra stolen utan att få ont i benen. Så Han fick prämiär åka i pappas blå bil och fram till och med. När vi köpte våran focus så la vi till så vi kan koppla av airbagen själva med nyckeln. Så värt pengarna! 

Vi har haft en jätte trevlig kväll, min bror och hans son kom och åt middag med oss sen gick vi till Brönet och såg på majbrasan och grillade korv. Barnen hade jätte roligt. Många kompisar. När vi kom hem vart de chips och lite godis till filmen Shrek och våra barn somnade i soffan rätt fort. Medans vi vuxna satt och pratade i köket. En kväll i min smak, nu strax blir de sängen så man orkar med i barnens tempo i morgon.

God natt!

  

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.