Mysdagar

Vaknade till spöregn imorse, men som över gick till snö efter nån timme. Så det har snöat hela dagen och varit riktigt slask väder. Barnen vart iaf glada då vi har varit ute 2 gånger så dom fått skotta.
Vi har hunnit med att städa skjulet på framsidan nu är de bara tre saker kvar som ska till återvinningscentralen blir att ta dom på måndag vi älsklingen ska iväg på ett möte på hans lediga dag.
Igår var pappa hit och såg Nya Beck filmen som hade premiär på Cmore. Riktigt bra film, och trevligt var de också. Vart så vi såg två filmer så pappa for inte förens vi halv 2 typ.

Igår råkade neo olyckligtvis riva sönder Ljuslyktan som stod på rumsbordet. Huvudsaken är att han inte gjorde sig illa. Så idag har jag kollat rund och hittat nya som jag köpt. Vart tre st från Kosta Boda och serien Sunflower ska samla så jag har dessa i alla storlekar. Tycker dom är så fina

IMG_1059.JPG

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.