Hej 2015

Vi hade en jätte trevlig nyårsafton ihop med Jonas syster och hennes familj. Vi åt god plankstek till middag och inte lika Fancy efterrätt men det var gott och innehöll choklad. Vi vi beskåda Are tog sina första vingliga steg helt själv helt överlycklig kille som gick till mamma sin. Leendet täckte hela hans ansikte. Tess och Are knoppade in vid nio och Neo fick se film i soffan medan vi vuxna tog fram sällskapsspelet hotell tycon. Vet inte vem av killarna som van men jag och Frida vart bankrutt rätt fort. Vi skålade in nya året med Pommac Neo var jätte rädd för raketerna och stod i hallen och höll faster Frida i handen. Var så roligt att se Neo igår för han bondade verkligen med Frida. för de är sällan han gör de med personer nu förtiden på de sättet han gjorde igår.

Tyvärr var typ inga kort tagna igår antar att vi hade för trevligt för att tänka på de..

Har två trötta barn idag så denna dag blir i lugnets tecken. Förhoppningsvis kommer min pappa hit och ser film med oss ikväll.
Just nu sitter vi soffan och ser fåret shaun och jag dricker årets första latte.

IMG_1057.JPG

Gilla(1)Ogilla(0)

Kommentera