Inte som vi tänkte

Idag var de premiär för Neo’s första bio besök, vi lämnade Tess hos Farmor och BoE och styrde vidare mot Bion. Neo hel taggad på baconchips och hade stora ögon när vi satt och väntade inne i biosalongen och sa att tvn var stoor flera gånger. Han satt till hela filmen och var riktigt nöjd efteråt. Och det är ju huvudsaken.
Vart även ett besök på Mio, hade ju tänkt köpa mig floravasen. Men vi kom ut med ett prisförslag på en soffa. Som vi mest troligen kommer att slå till på. Måste köpa ett nytt soffbord dessutom och hittade ett på svenska hem till ett överkomligt pris.

IMG_1066.JPG
Tess hade haft jätte roligt med farmor och BoE, är så gulligt att hon går och säger BoE eller Boa som hon säger. Vi vart bjudna på jättegoda pannkakor till middag med blåbärssoppa till. Jätte gott! När vi rullade hemåt strax efter klockan sex hade vi två trötta barn i bilen så jag hade fullt upp att hålla dom vaken bilresan hem. Men dom somnade direkt vi kom hem.

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera