Dags att återta vardagsrutinerna igen

Nu är vardagen här och för Jonas så jobbar han sin första dag de här året. Jag och barnen har några dagar ledigt innan jag börjar om. Men så skönt det ska bli att komma tillbaka till rutinerna och få isäng Neo i en normal tid. Han är i någon form av utvecklingsfas för han har boostat i tal och tre års trotsen är en prövning. Läste lite och när dom är i en utvecklingsfas så kan barnen sova sämre vilket Neo gör nu. Han ska helst sova i famnen och när han sover i vår säng ligger han kloss mot och om de gick skulle han nog krypa in under skinnet. Men tur att man vet att det går över och det är bara att göra de bästa av situationen.

I natt har jag inte fått många timmar på sömnkontot, först hade jag svårt att somna och när jag äntligen somna så låg neo och hostade så det var vara gå upp och hämta lite vatten så vart de bättre. Jonas väckare ringde kl sju så Tess vaknade naturligtvis men slog igång Netflix och jag fick en timme till innan det var dags att stiga upp.

IMG_5104.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.