Tisdag

Vad händer med vädret?, igår 24 minus grader och idag plus grader och regn. Tog oss en tripp till solbaken i eftermiddag och slängde massor av skräp. Så skönt att bli av med de. Var jätte halkigt på vägen men vi överlevde bilfärden hem. Hämtade ut ett packet som innehöll en ny vinterjacka till Tess.
Min pappa kom hit och vi åt middag och såg hockey, en match som tyvärr bjöd på förlust.

Har knåpat ihop morgondagens meny så imorgon då vi vaknar blir de att börja förbereda, så roligt. Vi funderar även på om vi skulle kanske ta barnen till Edda och bada, såg att dom stänger två. Och det blir lite tokig tid efter som Tess sover strax efter elva. Så vi får se hur vi gör.
Har även tagit bort julgranen så himla skönt. Äntligen kan jag tända ljusen i kandelabern. Kunde ju inte ha den framme då granen stod på de stället.

IMG_5048.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.