Muskelknut

Har haft en jätte ond muskelknut vid skuldran och svår att komma åt. Gick knappt att ta djupa andetag och dessutom satt den på vänster sidan så vänster armen gick knappt att använda. Så när vi kom till stan gick vi till Stadium där storebror jobbar och fick hjälp med att få ut den. Bästa storebror ❤️ och ikväll har älsklingen masserat ut de sista plus en varm dusch på de. Så nu är jag en ny människa.

Hur underbart var de inte att gå på stan bara vi två, vi vart som nyförälskade igen kändes de som. Sista stoppet vi gjorde var på Elgiganten för att köpa en ny kaffemaskin med mjölkskummare. Så sjukt gott kaffe det vart.

Imorgon väntar en röjar dag här hemma. Blir många vändor till återvinningscentralen ska försöka hinna rensa ur lite i skåparna också, så vi får mer plats.

IMG_1051.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.