Hjälm och underställ

Hur kul var de att vakna upp till spöregn i morse och halkigt som tusan. Så det var bara att packa ner galonisarna till barnen i ryggan. Typisk nog så hade vi glömt att införskaffa en hjälm till Tess som hon ska ha på förskolan. Så jonas for direkt på barnens Hus efter jobbet och köpte en hjälm och ett underställ till henne. Eftersom hon frusit och varit kall inne så nu när minus graderna kommer igen hoppas jag hon ska hålla sig varm.

Idag har jag varit på kågeskolan och jobbat. På förmiddagen spenderade jag på barnportalen tillsammans med Lena. Jag lagade maten, korvstroganoff fick barnen. När förskolan hade fått lunch traskade jag över till skolan, det var så kul att träffa alla igen, älskar verkligen att jobba där och vi har så jäkla roligt tillsammans. Och det bästa är att jag jobbar där nästa vecka,Den veckan kommer bli såå grym och många skratt och glädje tårar bäst att låta bli mascaran annars är den borta innan arbetsdagen är slut.

IMG_4928.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera