Fotografering

Vi har haft en riktigt bra helg. Igår var vi iväg på fotografering, ett ord kan sammanfatta den timman vi var i fotostudion KAOS. Barnen var på sitt sämsta humör. Men trots de så var de riktigt roligt. Att vara modell för en stund. På fredag ska vi tillbaka för att välja ut några bilder som ska få pryda våran vägg här hemma. Till hockeyn fick vi besök av farmor och BoE och Morfar och Kerstin. Mycket trevlig och barnen vart glada.

IMG_1015.JPG
Idag så begav vi oss mot julmarknaden på Nordanå, där alla andra Skelleftebor också var. Knökfullt var de. Men på nått sätt mysigt. Vi mötte upp farmor och BoE. Vart bjudna på fika och Neo fick ett par AIK Tjocksockar som han bestämt skulle ha på sig då vi kom hem så nu är dom namnade och redo att användas.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.