Vår söndag

Vart en riktigt bra söndag, stället för badhuset eller fix på gården så bestämde vi oss för att dra till stan och gå och strosa lite i affärer. Vart lite shopping också. Sista stoppet vart en djuraffär, premiär för barnen. Neo tycke det var riktigt spännande att titta på fiskar ödlor ormar gnagare marsvin, kanin och fåglar. Och vi vart riktigt sugna att skaffa ett nytt djur. Men riktigt enade är vi inte än och denna gång är de Jonas som vill mer än jag så vi får se hur det blir.

Påväg hem stannade vi till och hälsade på farmor och BoE som var i Kåge Neo vart glad att äntligen få se traktorn igen och stora tårar kom då vi skulle fara då han inte ville lämna den älskade traktorn.
Vart en riktig mys middag med Tacos. Neo älskar tacos och åt som en häst. Kul att han nu kan välja själv vad han vill ha på och göra sin egen, efter maten fick ungarna ett bad och lagom då dom var klara kom lill kusinen Are på besök han visade sin nya skills att krypa, men tror han längtar tills han kan gå såg så ut. Tess som alltid känts så liten kändes så stor nu. Barnen som var riktigt trötta ikväll somnade riktigt fort.

IMG_4377.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.