God morgon lördag

Vilken skit vecka det har varit. Neo har haft de riktigt på nätterna med andningen. Samt att han har en förkylning som ligger och ruvar som gör att han har en skällande hosta. Så jag och Jonas sover i skift på nätterna. Igår kunde ingen av oss vabba så morfar ställde upp. Neo är ju inte sjuk med feber och så det är bara eftersom han inte syresätter sig som han ska så orkar han inte med dagarna på förskolan. Igår var med moffe och följde med han och gjorde några ärenden vilket neo tyckte var super roligt. Och morfar tyckte de var lika kul för han sa att han gärna har han fler gånger. Tess ska föresten göra premiär att sova borta om ca två veckor, farmor är super snäll och ställer upp.

IMG_4416.PNG

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.