Vardagsdramatik

Igår hade jag en liten tonåring här hemma. Han smäller i dörrar och är allmänt sur och grinig. Vet att det beror på blåsorna i munnen för det gör ju så klart ont när han äter. Och därför blir ju humöret där efter. Ger han riktigt kall korv för de är se ända som funkar. Iaf så skulle jag gå till deras sovrum och hämta en ren tröja till Tess innan hon skulle gå och vila. Tog med henne dit och Neo följer med och vänder sig om och med all kraft smäller han igen dörren och handtaget flyger ut på andra sidan.
Han tänka typ 1000 tankar, att vi var tvungen att sitta där till Jonas skulle komma hem halv 6! Och det skulle aldrig gå barnen hade ju inte ens käkat lunch. Klättra ut genom fönstret hade ju funkat om bara ytterdörren var öppen, men den var så klart låst. Mobilen låg i köket, och såklart kunde jag inte trycka på trygghetslarmet heller då de inte var i samma rum heller. Så började vända upp och ner på deras sovrum i jakt på nått som gick in i hålet och var starkt nog att hålla då jag vred om. Tillslut hittade jag en tandborste så passade och höll.
Slutet gott allting gott.

IMG_3523.JPG

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.