Tisdag

Fy tusan vilken morgon det varit. Vaknade strax före 7 och kände mig inte helt fräsch och det blev bara värre. Kändes som jag hade en bakfylla från helvetet eller som när jag tagit nån medicin med morfin i men ingen medicin eller nån fyller fest var de så vet inte varför kroppen reagerade så. När jonas skulle till jobbet så var de bara ett läge för mig, ryggläge. Så tess fick välling och nyblöja och lägga henne i spjälsängen och lite frukost till Neo och starta nått på netflix så jag kunde vila en stund till. Som tur va så somnade alla och vaknade 11 så det var bara att he sig upp och göra lunch. Kändes lite bättre men är fortfarande trött och slut i kroppen dessutom en jävulsk huvudvärk.
Neo vill inte äta, han har blåsor på ena kinden stackarn. Det ända som duger är kallkorv och yoghurt, men vi är glada att han vill äta nått iaf. Nått som är riktigt roligt är att han har börjat bli så intresserad av att hjälpa till i köket. Igår hjälpte han till med lunchen, middagen och när Jonas kom hem så bakade dom en äppelkaka tillsammans. Så kul att han vill vara med att lära sig.

IMG_4021.JPG

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.