Slagen hjälte

Efter hockeyn ringde jag till 1177 för vi började bli riktigt orolig för Neo. Han har knappt ätit idag vi fick truga i han en glass och mot eftermiddagen vart han helt orkeslös och tom i blicken.
Och sköterskan tyckte vi skulle in till akuten direkt.
Farmor och BoE som åt middag och sett hockeyn med oss stannade kvar och tog hand om Tess❤️. Väl på akuten var Neo så duktig. En undersökning av munnen och halsen av Doktorn och kollade även blåsorna på händer och fötter. Han vart lovad glass och leksak. Blodprover vart de såklart lite tårar men dom vart fort torkade så han såg den stora väskan med leksaker. Lite beslutångest hade han men valde tillslut ett skelett.
Fick med oss en gel som vi skulle smörja i munnen. Doktorn sa att den är söt och god så det borde inte vara ett problem att få he på den. Och efter Att ha provat den själv så kan jag säga att den smakar råttgift och inte sött och gott som han sa.
Iaf så fick neo välja mat när vi skulle hen och valet vart en hamburgare . Så nu ligger han i soffan mätt och belåten och snarkar för fullt.

IMG_4178.JPG

Gilla(2)Ogilla(0)

Kommentera