En lång natt

Igår kväll var Neo’s feber tillbaka igen 39 bara så där, suck behöver jag säga att jag är Less?!. Tess har fått en jätte stor blåsa på tungan så vällingen är de enda som går ner. Neo har fått massor fler blåsor. Natten var en riktig långkörare, barnen grät om vart annat och Tess var vaken mellan 02 och halv 04 och gjorde morgon nån gång vid 6. Så idag har jag två otroligt missnöjda och klängiga barn. Men det ska inte hindra oss från att ha en mysig dag ändå. Strax ska vi krypa ner i sängen så barnen får vila för det behöver dom nu.

Igår hade Tess en bokad tid och uppföljning av förkylningsastman på barnkliniken. Det vart vägning och mätning och lite prat. Hon tittade även på storebror då vi uttryckte vår oro över Neo’s stora halsmandlar. Hon fick kolla i halsen och efter hon kollat vikten så såg hon att han alltid legat under i sin viktkurva efter lite rådfrågor med hennes kolegor fick vi en remiss till ögon näsa hals mottagningen, kändes bra då vi är oroliga att detta problem har att göra med hans ointresse för mat. Han tycker ju om att hjälpa till att laga maten. Men när han väl ska äta så petar han mest. Och vi försöker att inte göra någon stor grej av de men det är ju svårt vill ju att han ska äta.

IMG_4064.JPG

Gilla(4)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.