Onsdag

Nu är vi hemma från dagens inskolning, lunchen är uppäten och Tess ligger och vilar Neo kollar på Markoolio på paddan ( hans nya favorit ) och jag ser Arga Snickaren och slappar i soffan. Hoppas att Neo ska vila en stund.
Inskolningen gick super bra, vi började vara inne en liten stund sen gick Tess och hennes fröken ut medan jag satt inne. Hade turen att få snusa lite på lilla Alice. Tess undersökte bakgården och lekte i sanden, plaskade i vattnet och gungade. Hon trivs verkligen med hennes inskolningsfröken.
Neo lämnade jag först, och han var inte lika peppad, men då han fick höra att dom skulle till gympan vart han jätte glad men vart fort ledsen då han förstod att han skulle dit utan mig så han vart ledsen men det gick bra sen. Och han sken upp som en sol då jag kom och hämtade han igen efter 1,5 timma

IMG_3697.JPG

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.