Födelsedags firande

Gick jättebra för båda barnen idag på förskolan. Imorgon är de skarpt läge för Neo under 3 dagar har jag och Jonas funnits vid hans sida och Imorgon lämnar jag honom och sen är jag på Tess avdelning, så jag finns ju tillhands om det skulle behövas, men det känns ändå i hjärtat för det känns inte bra.

Men iaf så ikväll så for vi i väg till Neo’s kompis Gottfrid som fyller 3 år idag. Vi fick super god traktortårta såklart och G fick fina presenter. Grabbarna han leka en liten stund iaf innan vi var tvungna att fara hem så barnen han i säng i någorlunda tid. Och som vanligt så ville inte Neo hem ❤️
Har även hunnit gå igenom lite ytterkläder som jag lagt bort från då Neo var yngre. Trodde helt ärligt att vi inte hade ett regnställ i storlek 80 men det hade vi. Så skönt, för imorgon ska nämligen Tess vara ute på förmiddagen en stund med de andra och som det har varit dom andra dagarna så har de regnat.

20140819-235506-86106413.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.