Leos Lekland

Var så trist väder igår och barnen var full av energi så vi bestämde oss för att fara och leka av oss på leos lekland med barnens farmor. Åh så glada dom blev av att se sin farmor Tess började dansa sötnosen. Neo visade farmor alla rutschkanor, vart lite fika och Neo provade springa iväg själv att leka kom tillbaka lite titt som tätt och tankade lite kärlek. En gång var han borta lite längre än vanligt och då hittade vi honom gråtandes han vågade varken gå upp eller ner. Men det gick bra iaf. Frida och Viktor kom mot slutet med Are. Oj så stor han blitt. Kryper börjar komma men än så länge går de bara bakåt.
Till middagen vart vi alla bjudna till svärmor och BoE på tacos. Barnen åt riktigt bra, strax före åtta tackade vi för oss då var båda barnen så trötta. Tess somnade som en klubbad i bilen och Neo fick vi kämpa för att hålla han vaken då han vaknar då vi flyttar honom från bilen till sängen.
Just nu är jag på inskolning med Tess, går jättebra hon är ute med de andra barnen och leker.

IMG_3866.JPG

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.