En mysig familjelördag

Tess tyckte vi skulle göra morgon redan halv 5, hon var nöjd med att ligga kvar i sängen så vi låg kvar till halv 7 då var hon less och hungrig. Så det var bara att kliva upp. Strax efter kom Neo tassandes. Klockan 9 steg maken upp och sen packade vi in oss i bilen för att fara till Drängsmark på klädbytardag. Hittade inte allt som vi hade på listan. Så det var synd, två extra overall till barnen, neo ville ha en plastbåt, och ett garage, samt dagiskläder till Tess att ha i extrakläder lådan. När vi kom hem så var de dags för Tess att vila så jag passade på att få mig lite sömn också. Maken han var duktig och städade i bokhyllan vilket var behövligt.
När Tess vaknat packade vi en picknick väska och gick till skogen på upptäcksfärd och åt vårt fika, super mysigt. Hittade ett riktigt blåbärs ställe där det fanns massor även lingon så idag går vi tillbaka för att plocka blåbär. Hann även med lite lekparks häng innan det var dags för middag.
Kvällen byggde vi kojor och avslutade med Rasmus på luffen. Tess somnade kvart över sju och Neo somnade i Jonas famn halv 8 i soffan.

Tess tidiga morgon fortsätter fast idag var klockan halv 6 så nu sitter jag och barnen och kollar på barnkanalen och Super Trion. Jag är super trött så det blir att gå och brygga kaffe.

IMG_3797.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “En mysig familjelördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.