Sommarhetta

Har inte tid för bloggen att uppdatera varje dag, eller den ligger längst ner på min to do list varje dag. Iaf har vi hunnit med lite grann denna vecka än att prov köra bilar. I måndags var svärmor iväg och köpte en jättefin båt. Så vi var och skulle kolla in själva sjösättningen, i hopp om att få se nå bloopers. Men det gick hur bra som helst.
Barnen badar i baljan varje morgon, vilket dom älskar. Våra köra grannar tycker de är så kul när barnen är ute så det blir många och långa samtal. Våran ac hemma går för fullt på kvällarna, vårt hus är riktigt varmt nu när de är en sån värme ute.
Idag gjorde jag in sista arbetsdag och även jag har nu lite semester. Så snart rullar vi söder ut. Får se hur de går med barnen. Men Neo älskar att åka bil. Det är de sista han säger innan han somna och första han säger då han vaknar. Så tror inte det blir ett problem. Så imorgon ska vi ut på jakt efter en ny bilbarnstol till Tess. Har hittat en Britax som vi hoppas ska passa i våran bil. Den finns inte i lager på barnens Hus i stan men hoppas baby proffsen har den i lager. Annars får vi helt enkelt fara till barnens hus i Umeå och prova den.

Neo har lyckats slarva bort sin snutte här hemma, både jag och Jonas har vänt upp och ner på hela huset och den finns inte någonstans. Vi vet att han hade den inne sist vi såg den för vi var aldrig ute före lunch idag. Och det var då den försvann. Förhoppningsvis dyker den upp under dagen imorgon annars måste vi på jakt.efter en sån också under morgondagen.

Nu blir de en sval dusch och sen krypa ner i sängen. God Natt!

20140710-005111.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.