En dag på stranden

Redan 9 i morse var de riktigt varmt så badbaljan åkte fram till Neo’s stora glädje. Vågar inte ta fram barnpolen då vi är rädd att Tess i värsta fall drunknar eller att båda två gör illa sig. Så badbaljan får duga till nästa sommar iaf.
Sen tog vi tag och städat bilen, om det nu blir nån bilsemester söder över är det roligt med en ren bil på insidan. När vi var klara med de så bestämde vi oss att fara till Byske havsbad. Och vilket bra beslut, båda barnen älskade de. Var där resten av dan och avslutade med en glass innan vi drog hem. Vart grillat till middag och alla var nog super hungriga. Neo åt jättebra och Tess hon äter så sjukt bra jämt hon älskar verkligen mat. Efter maten så packade vi in oss och for och hälsade på mor och far, barnen älskar ju att vara där med skogen inpå tomten och mycket lek med vovven. Båda barnen somnade i bilen så det var bara att lyfta över dom till sina sängar då vi kom hem..

20140706-235516-86116342.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.